ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα παρακάτω παρατίθενται ως συνοπτική αποφώνηση  πρακτικών που κρατήθηκαν κατά τη μυστική σύσκεψη του εθνικού συμβουλίου της Τουρκίας αναφορικά με τη χώρα μας. Μου τα έδωσε μια τουρκάλα γραμματέας που με έχει ερωτευθεί διαδικτυακά.

Ερντογάν: Σαλάμ αλέκουμ εφέντες πιστοί του Αλλάχ και υπηρέτες της μεγάλης μας πατρίδας. Σήμερα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε για να τελειώνουμε με το Ελληνικό ζήτημα. Είμαστε τεράστια χώρα, αδικηθήκαμε με τη συνθήκη της Λωζάνης, δεν μας χωρούν τα σημερινά σύνορα και δεν μπορεί να αφήσουμε το Αιγαίο Ελληνική θάλασσα. Θέλω η ηγεσία του στρατού να μου καταστρώσει σχέδιο εισβολής στην Ελληνική επικράτεια διότι έχω αποφασίσει να δώσω ένα καταστροφικό χτύπημα στην Ελλάδα τέτοιο που να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι.

Αρχηγός Τουρκικού επιτελείου: Μήπως είναι νωρίς πολυχρονεμένε μας χαλίφ…, έ..ε… πρόεδρε ήθελα να πω, για να κάνουμε την κίνησή μας; Ισως η διεθνής συγκυρία να μην το επιτρέπει.

Ερντογάν: Αυτά τέρμα, οδεύω για τα 80, πότε θα προλάβω να μείνω στην ιστορία; Ετσι διστάζαμε και μετά το 2010 που πτώχεψε η Ελλάδα και περιμέναμε σε λίγα χρόνια να εξαθλιωθεί από μόνη της οπότε θα κάναμε περίπατε. Όμως αυτοί οι άπιστοι γκιαούρηδες μα από δω, μα από κει, κατάφεραν και ορθοπόδησαν, το πουλάκι για μας πέταξε, μας πούλησαν νταηλίκι στον Εβρο το 2020, μας μπαλαμούτιασαν το πλοίο στο Αιγαίο και άκουσον-άκουσον άρχισαν και γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα οι ξεπλένηδες, αλλά ευτυχώς έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και πέρα από τα 24 ραφάλ και μια φρεγάτα για τα άλλα ανταλλάσσουν ακόμη έγγραφα. Γι’ αυτό λοιπόν θέλω από σας να μου πείτε πως θα οργανώσουμε την επιδρομή μας. Η ΜΙΤ τι έχει να μας πει για την εσωτερική κατάσταση στην Ελλάδα; Πως θα αντιδράσει ο λαός; την κυβέρνηση άστη, τους έχω στο τσεπάκι μου, με το σεις και με το σας με έχουν και με υποκλίσεις.

—-Αρχηγός της ΜΙΤ: Η κατάσταση στην Ελλάδα πρόεδρε δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμάς τα τελευταία χρόνια. Οι Ελληνες είναι πλέον τόσο ουμανιστές, δικαιωματιστές και ειρηνόφιλοι που και μόνο η ιδέα μιας σύρραξης με εμάς θα τους αλαφιάσει και ο πανικός θα παγώσει το αίμα τους. Αυτά που ξέραμε για το 1821, το ‘12-13, το ‘40 ή και το ‘23 ακόμα (πως τη γλυτώσαμε) πάνε, ούτε στα σχολεία τους δεν τα προβάλλουν πια. Στην Ελλάδα υπάρχουν κυβερνήσεις αλλά στην ουσία τον τόπο τους τον κυβερνά το ΚΚΕ. Τα πανεπιστήμιά τους είναι σφηκοφωλιά εθνομηδενισμού που ασχολούνται μόνο με τον αγώνα για τη δικαίωση των αδελφών μας παλαιστινίων μουσουλμάνων, καταγγέλλουν συνεχώς το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και γενικώς τη Δύση και κάνουν καταλήψεις και μόνο με την υποψία συνεργασίας πανεπιστημίων-αμυντικής βιομηχανίας και κάθε βιομηχανίας. Οι καθηγητές έχουν τσεγκεβαρικό μενταλιτέ, ενδιαφέρονται μόνο για ερευνητικά κονδύλια και παράγουν μάστερ και διδακτορικά του «απευθυσμένου». Εχουν μάθει στα παιδιά τους να μισούν τα όπλα και το στρατό. Τα παιδιά τους έχουν τρυφερά χέρια γιατί θεωρείται ντροπή κάθε γεωργική, μαστορική ή εργατική ενασχόληση και κάθε καλοκαίρι πέρα από τα μπάνια του λαού όλη η χώρα τους ζει και συζητά για τις βάσεις των ΑΕΙ. Για να πάρετε μια ιδέα και να γελάσετε πρόεδρε να σας πω τούτο. Ολη η ελίτ και η υπο-ελιτ του πληθυσμού στέλνει τα παιδιά της στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά. Φαντάσου τώρα να τους κάνουμε ένα ντου το καλοκαίρι τότε που πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν γυρίσει για διακοπές στην Ελλάδα. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με την επιστράτευση που θα κηρύξουν; Κλάματα, κατάρες, οδυρμοί και γαμ…σταυρίδια για την γκαντεμιά τους που θα κατεβάζουν οι πανικόβλητοι γονείς και τα βλαστάρια τους. Και να επιστρατευθούν πότε θα προλάβουν να εκπαιδευτούν; Μεγάλο γλέντι σας λέω πρόεδρε. Όλα είναι πρίμα, εισηγούμαι να την κάνετε την εγχείρ … έ…ε.. την εισβολή ήθελα να πω.

Ερντογάν: Με το δίκτυο κατασκοπείας και δολιοφθορών της υπηρεσίας σας στην Ελλάδα τι γίνεται;

—-Αρχηγός της ΜΙΤ: Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κατάσταση πρόεδρε. Κυριολεκτικά αλωνίζουμε. Οι πράκτορές μας αφθονούν παντού. Δεν περιμένουν παρά το σήμα για να δράσουν. Μόνο στην Αθήνα με τους 400.000 μουσουλμάνους από τις αδελφές χώρες, σε περίπτωση πολέμου είναι έτοιμοι από τα δίκτυά μας να προβούν σε εκτεταμένες δολιοφθορές που θα παραλύσουν την πρωτεύουσα. Εχουμε κρύψει οπλισμό και κυριολεκτικά θα αλώσουν από αστυνομικά τμήματα έως κυβερνητικά κτήρια. Αλλωστε η Ελληνική αστυνομία έχει αλλεργία στη χρήση των όπλων. Επιπλέον στη Θράκη τα αδέλφια μας δεν κρατιούνται να ξεχυθούν. Τώρα μάλιστα με την κατάργηση της βίζας θα πλημμυρίσουμε τα νησιά με πράκτορές μας που θα καταγράψουν επακριβώς τους στόχους που θα χτυπήσουμε.

Ερντογάν: Αρα λοιπόν οι δυνάμεις μας μπορούν να ετοιμάζονται; Τι λέει ο αρχηγός του στρατού;

Αρχηγός Τουρκικού επιτελείου: Πρόεδρε σήμερα είναι οι καλύτερες συνθήκες για μας. Καθώς η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια έχουμε υπερεπάρκεια σε drones, αρκετούς βαλλιστικούς πυραύλους, άφθονα πυρομαχικά σε πυραύλους και οβίδες, ναυτικό και ταχύπλοα σκάφη αυτοκτονίας, πολυπληθές, πεπειραμένο και ετοιμοπόλεμο στράτευμα και γενικά δεν μας λείπει τίποτα αν εξαιρέσουμε μια ελαφρά υπεροχή των Ελλήνων στην αεροπορία. Αν τους ρίξουμε μέχρι κορεσμού drones και με τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που έχουμε, οι Ελληνες δεν μας προλαβαίνουν. Συνάμα με διαρκές σφυροκόπημα πυροβολικού στα νησιά και στον Εβρο θα τους αναγκάσουμε να εξαντλήσουν τα δικά τους αποθέματα και να ξεμείνουν γρήγορα. Αν αυτά τα συνδυάσουμε και με πυραύλους βαλλιστικών χτυπημάτων σε Αθήνα και κρίσιμων στόχων όπως η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το αεροδρόμιο των Σπάτων και άλλους οδικούς και σιδηροδρομικούς κόμβους θα τους γονατίσουμε μέχρι απελπισίας. Προτείνω μάλιστα η επίθεσή μας να γίνει είτε Πάσχα, είτε κατακαλόκαιρο π.χ. δεκαπενταύγουστο που η μισή Ελλάδα έχει πάει στην επαρχία με σκοπό να επιφέρουμε χάος στη μετακίνηση και να τους πιάσουμε είτε βαρυστομαχιασμένους από το αρνί, είτε με τις σαγιονάρες και τα σορτσάκια. Το μόνο που θα υποστούμε βέβαια θα είναι πολλές απώλειες από τους νεκρούς των αποβατικών σκαφών μας που θα χτυπηθούν από την αεροπορία τους.

Ερντογάν: Δεν με ενδιαφέρουν οι νεκροί. Εχουμε άφθονα νιάτα και οι τουρκάλες μας δόξα τον Αλλάχ γεννοβολάνε με τη σέσουλα. Τους γκιαούρηδες θέλω να σκοτώνετε και μη σκέφτεστε τίποτε άλλο.

Αρχηγός Τουρκικού επιτελείου: Τότε πρόεδρε αποφασίστε και εμείς είμαστε έτοιμοι. Μόνο να σκεφτείτε τις αντιδράσεις των δυτικών χωρών και ιδιαίτερα της Αμερικής αλλά και της Γαλλίας που έχει συμμαχία αμυντικής συνδρομής με την Ελλάδα.

Ερντογάν: Εχουμε χαράξει πορεία δική μας να γίνουμε παγκόσμια υπερδύναμη και ηγέτες ενός παγκόσμιου χαλιφάτου χωρίς να έχουμε ανάγκη τη Δύση από την οποία όπου να ‘ναι θα ξεκόψουμε. Μην κοιτάτε που προσωρινά τους δουλεύω ψιλό γαζί για να τους αρπάξω ότι μπορώ μια και με έχουν ανάγκη ως περιφερειακή δύναμη. Ολοι αυτοί οι τύποι είναι ξεπεσμένοι και εκφυλισμένοι. Σιγά μην τρέξουν για την Ελλάδα όταν η ίδια σαν κότα δεν διεκδικεί τίποτα και είναι ο καρπαζοεισπράκτοράς μας. Εγώ κοιτώ στο μέλλον, ο λαός μας με λατρεύει, φτιάχνω νεολαία ετοιμοπόλεμη ενώ οι Ελληνες φτιάχνουν μελλοντικά θύματα.

Αρχηγός Τουρκικού επιτελείου: Συνεπώς πρόεδρε που καταλήγετε; Να ετοιμαστούμε για επίθεση;

Ερντογάν: Κάμετε κράτει λίγο ακόμα. Το σκέφτομαι. Αυτό που με βασανίζει μόνο είναι ότι αυτοί οι διαολεμένοι γκιαούρηδες είναι τρελοί εν υπνώσει. Ποτέ δεν ξέρεις μ’ αυτούς. Μπορεί να φαίνονται αποχαυνωμένοι και πλαδαροί, αλλά κάτι μαγικό την κρίσιμη ώρα τους ξυπνά και τα αρνάκια τους γίνονται λέαινες που φυλάνε τα μικρά τους. Εδώ το ‘74 στην Κύπρο μας πετσόκοψαν και παραλίγο να μας πετάξουν στη θάλασσα μια χούφτα από δαύτους. Ευτυχώς που δούλεψαν για μας οι ψυχανώμαλοι χουντικοί τους και οι Αμερικάνοι και τη γλυτώσαμε φτηνά. Το ίδιο και στα Ιμια το ‘96 που άμα μας την πέφτανε τώρα δεν θα μιλούσαμε έτσι. Λίγο ακόμα λοιπόν να το σκεφτώ και μάλλον σύντομα θα λάβετε εντολή, να είστε σε ετοιμότητα.


 

Γιώργος Χώτος, Μάιος 2024