Ο σουλτάνος και οι προθέσεις του

Ο σουλτάνος και οι προθέσεις του

Ο άνθρωπος αυτός τον οποίο ορθότατα αναφέρετε ως φρικτό ψυχασθενή, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που στερούμενοι χιούμορ και γενικώς ανθρώπινων ψυχικών χυμών έχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα και στο τέλος εισέπραξαν νέμεση. Δυστυχώς, όπως η ιστορία έχει αποδείξει, αυτοί οι ψυχασθενείς (Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν) αφιονίζουν καταλλήλως τα ανώριμα πλήθη (η συνήθης κατάσταση του κάθε λαού) και με αυστηρά δομημένους κατασταλτικούς μηχανισμούς εξαπολύουν τον όλεθρο στα γειτονικά τους κράτη αρχικώς και κατόπιν πιο πέρα. Το ζητούμενο κάθε φορά στα φλογερά τους κηρύγματα είναι η αποκατάσταση της δήθεν αδικίας που επιφύλαξαν οι καταστάσεις στο δήθεν αδικημένο έθνος τους. Ο Στάλιν βέβαια ήταν διαφορετική περίπτωση συγκεκαλυμμένου ψυχασθενούς που λόγω αχανούς εκτάσεως της Σοβιετίας οι κραδασμοί της αρπακτικότητάς του (Φινλανδία, Πολωνία, Βαλτικά κράτη κ.λπ.) δεν έγιναν αισθητοί όσο θα έπρεπε στη Δύση. Ο σημερινός αποκρουστικός wanna be σουλτάνος έχει για ταίρι του τον άλλο ψυχασθενή της Β. Κορέας και λίγο παλιότερα τον φρικώδη Πολ Ποτ. Ενα άλλο κλασσικό παράδειγμα μη ψυχασθενούς (υποθέτω) αλλά μεγαλοφυούς ατζιτάτορα των μαζών ήταν αυτό του Μάο που φανάτισε τη «φωτισμένη» νεολαία του με την πολιτιστική (βλ. εκκαθαριστική) επανάσταση. Ο Φράνκο ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση καθώς ήταν απλώς σκληρός δικτάτορας χωρίς επεκτατικές διαθέσεις, δεν ήταν ψυχασθενής αλλά φανατικός εθνικιστής.
Το πρόβλημα με τον ψυχασθενή σουλτάνο είναι ότι έχει ανοίξει η όρεξή του και είναι μουσουλμάνος. Αν δεν ήταν μουσουλμάνος δεν θα φέρονταν έτσι. Εδώ που το έφτασε αν η Δύση δεν ξυπνήσει θα έχει κάνει παρόμοιο λάθος με τη μεσοπολεμική ανοχή που έδειχνε στον Χίτλερ. Ελπίζω ότι καθώς αυτός και η μουσουλμάνα γυναίκα του έχουν πλέον μεθύσει, να το τραβήξουν τόσο πολύ που η Ευρώπη και οι ΗΠΑ να ξυπνήσουν απότομα και οδυνηρά. Εμείς δυστυχώς είμαστε οι ατυχείς γείτονες του άτιμου, πονηρού και αιμοβόρου αυτού έθνους (δυστυχώς η ιστορία το αποδεικνύει, ας αλλάξουν, δικό τους πρόβλημα). Μην τρέφουμε αυταπάτες. Ας αφήσουμε πίσω τη μαλθακότητα. Πρέπει να γίνουμε “Χριστιανικό Ισραήλ”. Ειρήνη στην κοινωνία μας, έτοιμοι όμως για πόλεμο διαρκώς. Πατριωτικό μέτωπο πανεθνικής εμβέλειας. Στράτευση στα 18 για όλους αγόρια και κορίτσια τώρα. Στράτευση 20 μηνών με συνεχή εφεδρεία μέχρι τα 45 με 5ετή μηνιαία επικαιροποίηση ετοιμότητας. Τέρμα οι γελοίες αναβολές και οι πονόδοντοι. Τα νιάτα μας, και να είμαστε σίγουροι γι’αυτό, όταν γνωρίζουν ότι όλοι, μα όλοι, θα υπηρετούν την πατρίδα στα 18 θα το απολαύσουν, θα είναι κάτι σαν προσκοπισμός αντρειοσύνης. Κατόπιν μπορούν να σπουδάσουν και να προκόψουν, να επιχειρήσουν, να εργαστούν γενικώς πιο ώριμοι, πιο παραγωγικοί, πιο ήρεμοι και το σπουδαιότερο με αγάπη για την πατρίδα τους. Αυτή την πατρίδα που οι θλιβεροί χαμένοι στο μυαλό και την ψυχή μπαχαλάκηδες καθημερινώς εξευτελίζουν. Αυτούς τους μπαχαλάκηδες βεβαίως τους έφτιαξε η λούμπεν πολιτική μπρουρζουαζία των αερολόγων και συμφεροντολόγων πολιτικών αλλά τώρα είναι καιρός όλα αυτά να μπουν στη θέση τους. Και θα μπουν στη θέση τους αν οι πολιτικοί αφήσουν τις γελοίες αντιπαραθέσεις και αρχίσουν να μιλούν βάζοντας στο λεξιλόγιό τους τις λέξεις «πατρίδα», «έθνος», «αξία». Να αρχίσουν τώρα να προετοιμάζουν τον λαό και να ζήσουν ασκητικά. Να θυσιάσουν τον εαυτό τους για την πατρίδα. Η υστεροφημία τους πρέπει να είναι το κίνητρό τους. Πατρίδα δεν υπάρχει χωρίς έδαφος-επικράτεια. Το πρώτο χρέος ενός ανθρώπου είναι η αγάπη και η προστασία της πατρίδας. Και μαζί με το έδαφος είναι οι τιμημένοι πρόγονοι των βωμών μας. Και μαζί με τους βωμούς μας θα προστατεύουμε και τις εστίες μας διότι η εστία στεγάζει την οικογένεια που δίδει συνέχεια στο έθνος. Υπέρ βωμών και εστιών κραυγάζει η ιστορία. Δεν προτρέπει υπέρ επιχειρήσεων και καλοπέρασης.
Θέλω να ελπίζω μέχρι να έλθει εκείνη η ώρα που η στράτευση και η αναδιοργάνωση του στρατεύματος κατά τα παραπάνω θα γίνει πραγματικότητα, ότι αυτό που υπάρχει βαθιά στην ψυχή του κάθε Ελληνα, έστω και αν σήμερα δεν το αντιλαμβάνεται, θα γίνει η σωτηρία του αν ό μη γένοιτο ο ψυχασθενής ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου.
Από σήμερα τίποτα τούρκικο να μην αγοράζεται στην πατρίδα μας. Υλικό ή άϋλο. Κανένας Ελληνας στα Ιωνικά παράλια, κανένας στην Κωνσταντινούπολη. Αφελείς συμπατριώτες μου σταματήστε να βλέπετε τα θλιβερά τουρκικά σίριαλ που αρμόζουν μόνο σε καθυστερημένους νοητικώς. Εντάξει δεν το είχατε καταλάβει και από συνήθεια ακούγατε την ακαλαίσθητη γλώσσα τους, αρκετά όμως, στοπ εδώ.
Και για να μην παρεξηγηθώ, όλα τα παραπάνω δεν έχουν αρρωστημένες χρυσαυγίτικες καταβολές. Είμαι Ελληνας πατριώτης και δεν έχω ανάγκη να αφιονιστώ από κανέναν. Οι χουντικοί μου ήταν ανέκαθεν αντιπαθείς διότι λόγω απύθμενης ηλιθιότητας και ανικανότητας κατέστρεψαν την Κύπρο. Θα έπρεπε μόνο για αυτό να είχαν στηθεί στον τοίχο.
Τέλος, τίποτα από τα παραπάνω δεν υπονοεί απομονωτισμό. Με τον Τουρκικό λαό είμαστε καταδικασμένοι να συνυπάρχουμε όπως άλλωστε και με τους Σκοπιανούς. Ωραία το γνωρίζουμε. Ας αναπτύξουμε ειρηνικές σχέσεις στο διηνεκές και ας αυξήσουμε και τις εμπορικές και επιστημονικές μας ωσμώσεις. Ομως όλα αυτά στη βάση του διεθνούς δικαίου και των απαράβατων δικαιωμάτων κυρίαρχων κρατών. Η Ελλάς δεν προκαλεί, δεν δημιουργεί προβλήματα, άλλωστε δεν έχει διαπράξει φρικαλεότητες σε αντίθεση με τον ανατολικό γείτονα. Να τα ξεχάσουμε όλα; καλώς, όμως όταν με απειλείς τι θέλεις κύριε να κάνω; Θα επιχειρήσω να αμυνθώ λαβώνοντάς σε. Αν ηρεμήσεις και με πείσεις ότι θέλεις να γειτνιάζουμε ήρεμα καλώς, εδώ θα είμαστε, δεν φεύγουμε.
Γιώργος Χώτος – George Hotos